CERVESES TOT L’ANY

LOST IN VALHALLA

Lager

Estil Lager tipus pils clàssica Txeca. Cervesa clara suau, de molt poca amargor i d’alcohol moderat. La cervesa de sempre amb un volum d’alcohol més controlat i baixa en calories.

TEMPLE

Pale Ale

És una cervesa ambre suau i lleugera i amargor moderada. Inspirada en les Ales angleses de cos mitjà. Baixa graduació d’alcohol i molt baixa en calories. Cervesa especialment recomanada per l’estiu o situacions on es vol un control d’alcohol.

SOPHIA

IPA

Cervesa de tipus amargant, de color ambre i aromàtica. Estil anglesa però de graduació mitjana i calories reduïdes. Una cervesa amb bon cos i molt de moda.

DRAGON

Dark Lager

És una cervesa Lager torrada a l’estil Txec amb força cos. És pujada de color però fàcil de beure, bon caràcter de malta i poca amargor. Graduació d’alcohol moderada i reduïda en calories.

BLACK KNIGHT

Stout

Stout irlandesa amb un volum d’alcohol baix, 110 calories i 25 IBU. És una cervesa de cos moderat amb notes torrades i cafè. El llúpol East Kent Goldin li dóna una aroma floral terrosa i especiada i lleugerament dolça, mentre que Magnum li dóna una base afruitada i notes de pebre.

CERVESES ESPECIALS

AURORA

Light Lager

SANGREAL

Wheat Beer

MISTY MORNING

Hazy IPA

FREE SPIRIT

AF Brown Ale

WILD & FREE

AF IPA