Drakbrew

Drakbrew és una cervesera artesana que busca produir una cervesa amb tot el seu cos i sabor i un volum d’alcohol moderat. El que volem transmetre amb el producte que fabriquem és la possibilitat de poder gaudir d’una beguda mil·lenària fermentada que ens aporta moltíssims beneficis i que al mateix temps puguem gaudir del màxim gust de la cervesa, amb el mínim d’alcohol. És per això que les nostres cerveses tenen des d’un 2,5% a màxim 3,5%.

Fabriquem la nostra cervesa amb aigua del Montseny i amb ingredients naturals, per a un producte sa, vegà i de proximitat. A partir de moltes hores d’experimentació, sorgeixen totes les cerveses. Múltiples estils per a tots els paladars. Un refresc diferent per a cada moment.

A part de fer cervesa bona i saludable, Drakbrew té gran interès a participar activament en projectes socials que portin a la millora de la nostra societat i del medi ambient. És per aquest motiu que Drakbrew participa amb la Fundació Lotus i manté una estreta cooperació per ajudar a portar els seus projectes a terme. La Fundació Lotus, atén a persones en situació vulnerable: malalts de càncer, gent gran que està sola, nens en risc d’exclusió social i també del medi ambient.

Foto-Milos

Drakbrew, té una influència clara de tradició centenaria de cerveses txeques, tal com el mateix nom de la cervesa mostra. Fabriquem la cervesa amb estandards de fabricació segons Miloš Hrabák, mestre cerveser de gran influència al món cerveser, tant de craft com industrial. Miloš com a membre actiu de la cervesera aporta tota la seva experiència en la producció de Drakbrew.

Retorn a la “Table Beer”, la cervesa baixa en alcohol 

Una cervesa baixa en alcohol, però amb cos i amb tot el sabor que esperes d’una cervesa!

Elaborem la nostra cervesa amb els millors ingredients i aconseguim la carbonatació de forma natural. El procés perquè una cervesa sigui baixa en alcohol passa en el mateix procés d’elaboració i, per tant, no passa per cap procés posterior per eliminar-lo.

Per què una cervesa baixa en alcohol?

Ja a l’edat mitjana es consumia cervesa de forma habitual, i encara més habitual que ara! El seu consum era independent de l’edat de la persona: es bevia típicament a taula a l’hora de menjar. Així que estava a l’abast de tota la família aportant nutrients i una beguda potable, ja que l’aigua potable no estava a l’abast de tothom. I és que es tractava d’una cervesa que no arribava a l’1% d’alcohol.

Aquest tipus de cervesa es consumia no només per hidratar el cos, sinó també pel seu alt valor nutricional.

Al s. XVIII a Anglaterra, es van posar tres classes d’impostos per als diferents tipus de cervesa segons la seva graduació alcohòlica. La cervesa forta (Strong Beer, per sobre del 3,5% d’alcohol); la cervesa de taula (Table Beer), de graduació entre 2,5 i 3,5; i la cervesa petita (Small Beer, de graduació entre 0,5 i 2,5%).

La cervesa sortida de la segona filtració de la malta, seria l’anomenada Table Beer, i la de la tercera filtració, la Small Beer, que contindria menys quantitat d’alcohol.

Tot i que les cerveses de baixa graduació es van continuar produint amb el nom de Table Beer, van anar disminuint gradualment a mitjans del s. XIX, amb excepció d’Escòcia, on es va mantenir fins a inici del s. XX. En l’actualitat moltes cerveseres produeixen almenys una Table Beer dins la seva gamma de producció.

Drakbrew centra tota la seva producció en la cervesa de taula o Table Beer, i es proposa oferir una varietat d’estils de cervesa que poden ser consumits en diversos àmbits sense que l’alcohol sigui un factor determinant pel seu consum.

Baixa en calories

Al ser una cervesa de baix volum alcohòlic la fa una beguda baixa en calories. Pel que si necessites fer dieta restrictiva en calories, no tens una millor aliada. Pots beure’n sense por i gaudir dels beneficis de la cervesa artesana.

Beer Street y Gin Lane 1751
William Hogarth  
Retrata els habitants de Beer Street com a feliços i saludables, nodrits per la cervesa nativa anglesa, i aquells que viuen a Gin Lane com a destruïts per la seva addicció a la ginebra.